Phane: Producator / Beatmaker / MC

  1. SZA – Sobriety

In primul si-n primul rand as vrea sa va imaginati cum s-a lucrat la piesa asta. Eu am senzatia ca toti baietii astia s-au adunat intr-o camera si au inceput sa improvizeze si sa se joace cu toate sunetele posibile. Sounwave si Chris sunt TDE, Thundercat e unul dintre cei mai smecheri basisti (da’ nu la ce se gandeste obosenia de Badea) … din start am avut un feeling marfa. As vrea sa conduc la infinit si sa am melodia asta pe repeat.

2. Drake – How Bout Now

https://youtu.be/-JumMijd2SU
“Baby, daca citesti top-ul, pentru ca oricum citesti si urmaresti tot ce fac… ti-ai luat mumu exact ca-n piesa asta.”

Acum, revenind la cititorii blogului Krack… ma… nu stiu in principiu ce ascultati, dar dati-i o sansa si fiti deschisi – Drake a ajuns la un nivel tare de tot. Productie Boi – 1nda, sample din Jodeci; adica omu’ chiar a vrut un sample ‘90s R&B din melodia preferata a unei foste – ca sa doara si mai tare.

3. HS87 – Parade ft Audio Push (We The Plug, Hits Since ’87, Interscope Records)


E piesa mea de smecherie a anului 2014. N-ai ce sa spui prea mult… e hip hop anthem. As vrea de fiecare data cand intru intr-o camera, sa inceapa melodia asta. Se recomanda la dus, in drum spre whateva… chiar si sexul merge pe asta mai ales “when the head is right”.