Koma este tipul ala care e grafician de cand inca nu era atat de cool să ridici ochii din spatele unui ecran mare, smiorcaindu-te despre cum nu stiu ce font nu are diacritice.

Koma e mare fan hip-hop si un exemplu despre cum sa imbini afinitatile, inspiratia si exercitiul unei atitudini cu folos si fara golanie. Acum este owner-ul KRACK, brand de street wear autohton, de care daca nu ati auzit pana acum, sigur ati văzut destul la Street Delivery. A facut KRACK pentru a cumula intr-o expresie de haine mai multe puncte ale culturii urbane – muzica, hip-hop, atitudine, graffiti, DJs, b-boys & b-girls, vinyl-uri, skateboarding, biciclete, fashion, proteste, creativitate, libertate. El insusi e adeptul streetwear-ului incă de cand era pustan si continuand sa activeze in zona asta de atitudine, a decis că poate comunica lejer cu oamenii cu care impartaseste aceleasi valori prin haine. L-am luat la intrebari despre endorsement, inovatie si cele mai rulate piese din libraria lui de muzică.
Trei fraze in care sa scrii care e de fapt acel ”REAL STORY”?
Sloganul ales de mine este Based on a real story cu trimitere la filmele inspirate din fapte reale. Practic acest streetbrand are la baza tot ce am trait si m-a format, respectul pe care il am fată de oamenii alaturi de care am crescut, de la capete sparte la joaca cu tevi si cornete, golurile la diri-diri sau primele graffiti-uri date prin 99 pe blocul meu si altele din imprejurimi, cu aceiasi oameni care imi tineau de „sase”. Am un atasament aparte fată de cartierul in care am crescut. Asa ca iata-ne azi, cum ii dedic această realizare.
Interviul complet poate fi citit pe sub25.ro. Enjoy!