FOLLOW THE REAL STORY
krckbrnd drop
FREE SHIPPING IN ROMANIA FROM 300 LEI.
EU SHIPPING 119 LEI. US SHIPPING 249 LEI.

Cum sa bagi Krack si sa arati bine via Vice

Sub sloganul Based on a real story, Krack este un street-brand nou născut, trasat si copt de Koma, designerul din spatele brandului. Koma este art director de 12 ani, timp în care a lucrat pentru si cu o mare parte a artistilor locali de hip hop si nu numai. De exemplu, ca art la label-ul Hades Records a avut de-a face cu Dagga, Veritasaga, Dj Undoo, Criss Blaziny, Ad Litteram si Kazi Ploae. Mai întâi a fost artwork-ul pentru albume, apoi a trecut la elemente de branding ca logo, poster, site.

Brandul Krack lansat în vară a fost asimilat aproape instantaneu, îmbrăcat si promovat de câteva nume mari din undergroundul românesc: Tataee, AFO, Serafim, Flou Rege, Dj Al*bu si Low Freq (Shadowbox). Hainele astea îti propun să ridice stacheta în ceea ce priveste cultura urban locală si cred că momentan o fac foarte bine.

Cum mesajul – crack-ul negru-galben care te face să vrei să o arzi într-o poză cu Afo si să-ti taguiesti numele pe toate metrourile – m-a convins de la prima vizualizare, m-am întânit cu Koma la o cafenea, ca să aflu de cât curaj e nevoie ca să urmezi toti pasii corecti pentru lansarea unui brand sănătos.

Citeste interviul intreg pe Vice

    Comments closed

    Follow KRCK Newsletter for 10% off your first order

    Krack este un streetbrand romanesc de lifestyle care isi doreste sa aduca in prim-plan calitatea la fiecare nivel al creatiei. Based on a real story.
    Crafted with ❤️ in Cotroceni.
    Hoodcrafted in Romania