SATRA B.E.N.Z. / O.S.O.D.

Înființată în 2014, Șatra B.E.N.Z. este trupa care a schimbat regulile sound-ului urban din România. Cu personalități total diferite, Lu-K Beats, NOSFE, Super Ed, KEED și Killa Fonic au reușit să-și combine experiența, energia și creativitatea, livrând patru albume în cinci ani – O.$.O.D. I, O.$.O.D. II, O.$.O.D. IV și Ș.E.F..
Astea sunt proiectele care au pus bazele muzicii trap din tara, oferind publicului un vibe diferit, de la versuri la beat-uri și până la împachetare. Șatra nu are limite. Șatra este despre intuiție și evoluție, talent și muncă.
Șatra e familie.

heropic2 9

PREMIUM X  LIMITED APPAREL

Colaborarea dintre Krckbrnd și ȘATRA B.E.N.Z. a pornit de la ideea comună de a ridica nivelul merch-ului pe plan local la un nivel superior, prin produse gândite, desenate și fabricate de la zero în ediții limitate pentru un plus de unicitate și calitate. Folosim cele mai bune tehnici de print, materiale textile de top și croim cu atenție până la cel mai mic detaliu, pentru ca orice fan real care își susține artistul preferat să se bucure de o experiență 100%.

heropic 1 8

EXCLUSIVE ON

FOLLOW ȘATRA B.E.N.Z.