NANE / 225200 GANG

Artist, producător și compozitor, Nane a pus Orșova pe harta rap-ului local începând din 2006, cu primele piese înregistrate într-un studio din orașul natal și publicate independent pe internet. Au urmat o serie de mixtape-uri și colaborări cu label-uri locale care au culminat cu lansarea materialului Lună Plină, în 2014, la Okapi Records.

După o pauză prin Berlin, Nane revine ca artist independent în România cu un nou sound care a dinamitat industria muzicală prin single-uri ca “B.M.V.”, “La Piept” sau “Frate-Miu”. Între timp, o dată cu lansarea piesei Ocean, formează alături de Freelook, label-ul nopartyboys, sub umbrela căruia aveau să se lanseze mai multe materiale de success și să producă/promoveze artiști din noul val.

Din 2019 și până în prezent, cu un număr impresionant de mixtape-uri, albume și single-uri în spate, (șmeCHERESCU, NANalien, L.V. Pattern, Cordial, De-ale Mele II), Nane a reușit să ducă vibe-ul 225200 la un nivel extraterestu prin concertele de pe cele mai mari scene din România și numerele strânse pe platformele digitale de streaming, unde domină toate topurile de gen.

heropic2 2

PREMIUM X  LIMITED APPAREL

Colaborarea dintre Krckbrnd și Nane a pornit de la ideea comună de a ridica nivelul merch-ului pe plan local la un nivel superior, prin produse gândite, desenate și fabricate de la zero în ediții limitate pentru un plus de unicitate și calitate. Folosim cele mai bune tehnici de print, materiale textile de top și croim cu atenție până la cel mai mic detaliu, pentru ca orice fan real care își susține artistul preferat să se bucure de o experiență 100%.

heropic 1 12

EXCLUSIVE ON

FOLLOW NANE