BURN

Dacă vorbim despre sprijinirea și popularizarea culturii urbane pe plan local, Burn Energy dintotdeauna a reprezentat la nivel inalt, motiv pentru care ne-am unit forțele începând cu 2018. Fiind parteneri în mai multe campanii și evenimente, am creat produse și colecții în ediții limitate cu teme inspirate din emcee-ing, dj-ing, graffiti sau break-dance.

Suntem aici pentru că nu vrem să stăm deoparte. Iubim muzica, gașca de prieteni, distracția și cultura urbană! Toate astea reprezintă o adevărată sursă de inspirație pentru noi, iar energia, vibe-ul pozitiv și spiritul petrecerii sunt parte atât din ADN-ul nostru, cât și al Burn Energy.

Stai cu ochii pe noi ca să vezi ce produse poți câștiga prin campaniile marca KRCKBRND x Burn.

LIGHT IT UP!

heropic 1 9

PREMIUM X  LIMITED APPAREL

Colaborarea dintre Krckbrnd și Burn a pornit de la ideea comună de a ridica nivelul merch-ului pe plan local la un nivel superior, prin produse gândite, desenate și fabricate de la zero în ediții limitate pentru un plus de unicitate și calitate. Folosim cele mai bune tehnici de print, materiale textile de top și croim cu atenție până la cel mai mic detaliu, pentru ca orice fan să se bucure de o experiență 100%.

heropic2 10