AZTECA

Nedelcu Andrew-Edward, poreclit Eddy, cunoscut sub numele Azteca, este un artist, producător muzical, inginer de sunet și antreprenor român. A fost introdus în tainele muzicii de la vârsta de 4 ani de către mama sa, Manuela Fedorca, o cântăreață de success pe plan național. De la vârsta de 12 ani este forțat să-și schimbe stilul de viață, dupa ce tatăl său a fost condamnat cu închsoarea pentru mai multe infracțiuni. Din acest punct, Eddy îți găsește alinarea în muzica hip-hop și este atras din ce în ce mai mult de viața din stradă, începând să vândă droguri pentru a-și întreține viciul, dar și pentru a avea bani de buzunar.

Aflat la un alt punct de cotitură în viață, pleacă în Anglia la facultate, dar renunță dupa un an și revine în România cu gândul de a își începe cariera muzicală. S-a angajat ca ospătar și vânzător pentru a reuși să strângă banii necesari achiziționării echipamentelor de studio și pentru a urma cursurile SAE (School of Audio Engineering) din București, pe care a a absolvit-o cu brio.

În 24 ianuarie 2017 scoate prima piesa “Maybach”, însă începe să bubuie odată cu piesa “Molly” alături de Nane, acesta fiind primul pas al ascensiunii sale ca artist solo. În acest timp se formează conexiunea cu Freelook și Ian, împreună  punând bazele labelului Ocult Records, care a dat naștere unui nou fenomen în underground-ul rap/trap din România prin single-uri ca “Nefiu”, “Pala Mande” sau “Bag un Blunt”.

După un mixtape (Magul din Carpați – 2017), un EP (Sute Albstre – 2018) și 2 albume solo (Maktub – 2020, RMN – 2021), Azteca se concentrează pe cariera solo și își duce muzica pe alte frecvențe, perfecționându-și constant sound-ul, formând astfel propriul label, 616 Records, sub umbrela căruia urmează să lanseze cel de-al 3-lea album – 616: Un Nou Capitol, cu data lansării undeva în primăvara anului 2022.

heropic 1 2

PREMIUM X  LIMITED APPAREL

Colaborarea dintre Krckbrnd și Azteca a pornit de la ideea comună de a ridica nivelul merch-ului pe plan local la un nivel superior, prin produse gândite, desenate și fabricate de la zero în ediții limitate pentru un plus de unicitate și calitate. Folosim cele mai bune tehnici de print, materiale textile de top și croim cu atenție până la cel mai mic detaliu, pentru ca orice fan real care își susține artistul preferat să se bucure de o experiență 100%.

heropic2 3

EXCLUSIVE ON

FOLLOW AZTECA